HUMANJI

ANNA 

Human meets machine

Hej! Jag heter Anna Nord och jag är digital strateg och beteendevetare med specialisering inom UX research och humanistic Ai.

Jag brinner för att vara en aktiv del av utvecklingen. Jag älskar att analysera beteenden och skapa affärsmöjligheter från data och jag tror att framtidens vinnare oavsett om man är företag eller privatperson är den som kan skapa något som ger ett genuint värde för oss människor.   
Mina kompetenser:  
·     Digital strategi
·     UX research
·     Analys
·     Ai- Vilka förändringar innebär det för oss som företag och hur anpassar vi oss.
·     Humanistic Ai- Hur påverkar digitaliseringen oss som människor, hur får vi maskinerna att arbeta för oss och göra oss människor bättre istället för tvärtom
·     SEO
·     SEM
·     Sociala Medier
·     Digital marknadsföring  

Nedan är ett axplock på föreläsningar jag erbjuder.

* Digitaliseringen påverkar oss människor på fler än ett plan men hur vi ska tänka och agera för att kunna njuta av allt det positiva som finns med digitaliseringen men fortfarande må bra psykiskt och fysiskt?

 * Hur ska vi som företag tänka nu när Ai slagit igenom? Hur kan vi anpassa vår företagsstruktur, sättet att jobba och hur kan vi utnyttja det rent affärsmässigt? Men framförallt vad är egentligen skillnaden på Ai, Deep learning och machine learning?

* Föräldraskapskris? Visste du att dagens mammor i snitt tillbringar mer tid med sina barn än en mamma år 1965? Hur gör vi för att förbereda våra barn för en framtid vi inte har en aning om hur den ser ut och hur överlever vi som förälder jakten på att skapa "lyckliga barn"?

* Våra barn växer upp med vaggvisor på youtube och kan hantera en skärm innan de bygger med klossar, men hur ska vi som föräldrar guida dem i en värld vi själva knappt förstår? Hur fungerar snapchat, varför är ”likes” så viktiga och vad händer med oss människor om vi byter ut alla samtal mot sms?

* Dagens ungdom skickar mess på sociala medier istället för att ringa, de googlar istället för att läsa en bok och de väljerYoutube före tv eller en bra film. Men hur fungerar egentligen Google, youtube och snapchat och varför älskar vi det?  
 

Behöver ditt företag skapa en digital strategi men samtidigt få hjälp med att  implementera den? Behöver du som VD ett digitalt bollplank för hur ni som företag hänger med i utvecklingen? Eller letar ni som företag eller skola en intressant och spännande föreläsare?
Hör av er till mig!

Anna Nord

JESPER

User experience designer

Hej!  Jag heter Jesper Nord och jag är en senior interaktionsdesigner och affärsutvecklare. Vissa kallar mig UX strateg.

Min största passion är att skapa ett riktigt bra användarflöde i en bra produkt som är både uppskattad och ger ett genuint värde till användaren.


Mina kompetenser: 
·    Produktutvecklingsdesigner med ett användarcentrerat designfokus
·    Senior Interaction designer
·    Senior Affärsutvecklare
·    Projektledare
·    Analys
·    Surveys
·    Ideation
·    Workshop
·    User flow
·    Personas
·    Wireframes
·   Rapid prototyping för A/B tester 


Är ni i behov av en erfaren idéspruta, side-kick, projektledare eller färgglad föreläsare inom UX och affärsutveckling så är jag rätt person för er.

Jesper Nord